Συχνές ερωτήσεις

Οι Φ&Υ ΚΠΙΣΝ είναι Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία που ιδρύθηκε από ιδιώτες. Αποτελούν ανεξάρτητο φορέα του ιδιωτικού τομέα που δεν ταυτίζεται λειτουργικά, οργανωτικά ή οικονομικά με την ΚΠΙΣΝ Α.Ε. και το ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ.
Ο σκοπός, οι στόχοι και οι ιδρυτές των Φ&Υ ΚΠΙΣΝ αναφέρονται στην ενότητα Ποιοι είμαστε του ιστότοπου.

Ο/Η κάθε ενδιαφερόμενος που μοιράζεται το όραμα των Φ&Υ ΚΠΙΣΝ μπορεί να βοηθήσει με ποικίλους τρόπους. Να γίνει φίλος/υποστηρικτής συνεισφέροντας με αυτόν τον τρόπο στην οικονομική ενίσχυση του Οργανισμού, προτρέποντας άλλους φίλους στη συμμετοχή τους ή/και προσφέροντας εθελοντική εργασία. Εάν επιθυμείτε να προσφέρετε οικονομική βοήθεια ή εθελοντική εργασία, παρακαλούμε πατήστε εδώ:

Οικονομική βοήθεια

Εθελοντική εργασία

Όχι, μέσα από τον ιστότοπο των Φ&Υ ΚΠΙΣΝ δεν μπορείτε να κρατήσετε θέσεις, να αγοράσετε ή/και να πληρώσετε εισιτήρια για τις εκδηλώσεις/παραστάσεις του ΚΠΙΣΝ. Για κράτηση θέσεων ή αγορά εισιτηρίων μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με το ΚΠΙΣΝ.

Οι Φ&Υ υποστηρίζουν και προωθούν το Πρόγραμμα Μελών του ΚΠΙΣΝ που διαχειρίζεται η ΚΠΙΣΝ Α.Ε. το οποίο παρέχει συγκεκριμένα προνόμια. Εάν επιθυμείτε να γίνετε Μέλος κάντε την εγγραφή σας εδώ.

Σε συνεργασία με:
  • ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ
  • ΕΘΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
  • ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ