Προγράμματα σε εξέλιξη


Ξεκινώντας το 2020  δεν θα μπορούσε κανείς να προβλέψει την ιδιαίτερη χρονιά που έζησε η ανθρωπότητα λόγω της πανδημίας.
 

Εμείς στην ομάδα των Φίλων και Υποστηρικτών ΚΠΙΣΝ,  προσπαθώντας να ανταποκριθούμε στα νέα δεδομένα, αλλάξαμε και προσαρμόσαμε τα υπάρχοντα προγράμματά μας και δημιουργήσαμε καινούρια, με στόχο τη συμμετοχή περισσότερων και την εύκολη «πρόσβαση» στο ΚΠΙΣΝ, ακόμα και διαδικτυακά.

Διαβάστε παρακάτω περισσότερα για τα προγράμματα μας που βρίσκονται σε εξέλιξη.


Πρόγραμμα «Προς Δεθείτε στο ΚΠΙΣΝ αλλιώς»
Παιδιά και έφηβοι από δομές φιλοξενίας της Αττικής, μέσω του προγράμματος, θα επισκεφτούν το ΚΠΙΣΝ όταν οι επισκέψεις σε αυτό είναι δυνατές και θα συμμετάσχουν σε εκπαιδευτικά προγράμματα.

περισσότερα \

 


Πρόγραμμα «Ενα προς Ένα αλλιώς»
Θα δώσουμε την ευκαιρία σε ηλικιωμένους, νέους και ομάδες που είναι δύσκολο να επισκεφτούν την Εθνική Λυρική Σκηνή, τη δυνατότητα να απολαύσουν με ασφάλεια διαδικτυακά παραστάσεις Όπερας, προσφέροντας εισιτήρια για τη θέαση των  διαθέσιμων παραστάσεων από την GNO TV, τη νέα διαδικτυακή τηλεόραση της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. 

περισσότερα \

Πρόγραμμα «Μονοπάτια καριέρας στο ΚΠΙΣΝ»
Σχεδιάζουμε σε συνεργασία με το ΚΠΙΣΝ, την ΕΒΕ και την ΕΛΣ ένα νέο πρόγραμμα επαγγελματικού προσανατολισμού, όπου επαγγελματίες αυτών των φορέων θα παρουσιάσουν σε μια σειρά εκπαιδευτικών videos, όχι μόνο την εργασία και τις δεξιότητές τους, αλλά και τη χαρά της δημιουργίας στον εργασιακό τους χώρο, σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε στα παιδιά το κάθε επάγγελμα ξεχωριστά, αλλά και να εμπνεύσουμε τους νέους ανθρώπους και να τους δώσουμε τα ερεθίσματα για να ανακαλύψουν επαγγέλματα που ενδεχομένως δε γνώριζαν.

περισσότερα \

Πρόγραμμα «Η συγκομιδή της ελιάς»
Τέλος σχεδιάζουμε ένα φιλόδοξο πρόγραμμα για το Πάρκο ΣΝ, σχετικά με την ελιά, όπου μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου θα παρακολουθήσουν τα στάδια της συγκομιδής των καρπών από τα ελαιόδεντρα του Πάρκου ΣΝ, την έκθλιψη τους, την παραγωγή του ελαιολάδου και θα δοκιμ του τελικού προϊόντος.

περισσότερα \

Μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα μας, ώστε να μαθαίνετε για την πορεία των προγραμμάτων που σχεδιάζουμε και υλοποιούμε. Συνεχίζουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο και ελπίζουμε ότι σύντομα τα προγράμματα μας θα επιστρέψουν στο σπίτι τους, στο ΚΠΙΣΝ!

Γίνε Φίλος και Υποστηρικτής σήμερα!

Σε συνεργασία με:
  • ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ
  • ΕΘΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
  • ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ