Προγράμματα σε εξέλιξη


H
 ομάδα των Φίλων και Υποστηρικτών ΚΠΙΣΝ,  προσπαθώντας να ανταποκριθούμε στα νέα δεδομένα που δημιούργησε η πανδημία, αλλάξαμε και προσαρμόσαμε τα υπάρχοντα προγράμματά μας και δημιουργήσαμε καινούρια, με στόχο τη συμμετοχή περισσότερων και την εύκολη «πρόσβαση» στο ΚΠΙΣΝ, ακόμα και διαδικτυακά.

Διαβάστε παρακάτω περισσότερα για τα προγράμματα μας που βρίσκονται σε εξέλιξη.


Πρόγραμμα «Προς Δεθείτε στο ΚΠΙΣΝ αλλιώς»
Σχεδιάζονται εκπαιδευτικές εκδρομές παιδιών και νέων από αποκλεισμένες κοινωνικά ομάδες, που φιλοξενούνται/εξυπηρετούνται από δομές και ιδρύματα, που είτε έχει δωρεοδοτήσει το ΙΣΝ, είτε παρουσιάζουν σημαντικό σχετικό έργο και δραστηριοποιούνται στην Αττική.

περισσότερα \

 


Πρόγραμμα «Ενα προς Ένα αλλιώς»
Οι Φ&Υ ΚΠΙΣΝ αναλαμβάνουν το κόστος της αγοράς εισιτηρίων για την προβολή διαδικτυακών παραστάσεων της ΕΛΣ σε φορείς και δομές που φιλοξενούν ή εξυπηρετούν παιδιά και εφήβους ή άλλες ειδικές ομάδες, με δυσκολία πρόσβασης σε δράσεις πολιτισμού.

περισσότερα \

Πρόγραμμα «Μονοπάτια καριέρας στο ΚΠΙΣΝ»
Σχεδιάζουμε σε συνεργασία με το ΚΠΙΣΝ, την ΕΒΕ και την ΕΛΣ ένα νέο πρόγραμμα επαγγελματικού προσανατολισμού, όπου επαγγελματίες αυτών των φορέων θα παρουσιάσουν σε μια σειρά εκπαιδευτικών videos, όχι μόνο την εργασία και τις δεξιότητές τους, αλλά και τη χαρά της δημιουργίας στον εργασιακό τους χώρο, σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε στα παιδιά το κάθε επάγγελμα ξεχωριστά, αλλά και να εμπνεύσουμε τους νέους ανθρώπους και να τους δώσουμε τα ερεθίσματα για να ανακαλύψουν επαγγέλματα που ενδεχομένως δε γνώριζαν.

περισσότερα \

Πρόγραμμα «Η συγκομιδή της ελιάς»
Υλοποιούμε ένα φιλόδοξο πρόγραμμα για το Πάρκο ΣΝ, σχετικά με την ελιά, όπου μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου παρακολουθούν τα στάδια της συγκομιδής των καρπών από τα ελαιόδεντρα του Πάρκου ΣΝ, την έκθλιψη τους, την παραγωγή του ελαιόλαδου και δοκιμάζουν το τελικό προϊόν.

περισσότερα \

Πρόγραμμα «Προς-Δεθείτε στο ΚΠΙΣΝ»
Πρόγραμμα χρηματοδότησης σχολικών εκδρομών με κέντρο ενδιαφέροντος το ΚΠΙΣΝ. Δίνει τη δυνατότητα σε μαθητές σχολείων, απομακρυσμένων περιοχών της Ελλάδας, να επισκεφθούν το ΚΠΙΣΝ, να συμμετέχουν σε όσο το δυνατό περισσότερες δραστηριότητες, να παρακολουθήσουν εκδηλώσεις και να ξεναγηθούν στους χώρους της ΕΒΕ, της ΕΛΣ και του Πάρκου του ΚΠΙΣΝ.

περισσότερα \

Πρόγραμμα «Πάμε Λυρική με Φίλους»
Μέσω αυτού το νέου προγράμματος, οι Φ&Υ ΚΠΙΣΝ φιλοδοξούν να συνδράμουν το έργο έγκριτων Οργανισμών που υποστηρίζουν ευάλωτες ομάδες πλυθησμού και κυρίως νέους και παιδιά, τα οποία δεν έχουν εύκολη πρόσβαση σε χώρους Πολιτισμού.

περισσότερα \

Μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα μας, ώστε να μαθαίνετε για την πορεία των προγραμμάτων που σχεδιάζουμε και υλοποιούμε. Συνεχίζουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο και ελπίζουμε ότι σύντομα τα προγράμματα μας θα επιστρέψουν στο σπίτι τους, στο ΚΠΙΣΝ!

Γίνε Φίλος και Υποστηρικτής σήμερα!

Σε συνεργασία με:
  • ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ
  • ΕΘΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
  • ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ