Προς-δεθείτε στο ΚΠΙΣΝ: Γενικό Λύκειο Δεσκάτης Γρεβενών, Μάιος 2023

Άλλο ένα σχολείο ταξίδεψε τον Μαϊο στην Αθήνα στο πλαίσιο του προγράμματος «Προς-Δεθείτε στο ΚΠΙΣΝ», το οποίο υλοποιούν οι Φίλοι & Υποστηρικτές ΚΠΙΣΝ (Φ&Υ ΚΠΙΣΝ), με τη συνεργασία του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), της Ενικής Λυρικής Σκηνήε (ΕΛΣ), της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος (ΕΒΕ) και χάρη στη Δωρεά του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.

34 μαθητές και μαθήτριες, καθώς και 3 εκπαιδευτικοί από το Γενικό Λύκειο Δεσκάτης Γρεβενών ήρθαν γεμάτοι κέφι, διάθεση και χαμόγελο στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Το παιδιά έφτασαν στην Αθήνα το Σάββατο 6 Μαΐου και το ίδιο βράδυ παρακολούθησαν την παράσταση «Ιστορίες για να μην κοιμάσαι», βασισμένο σε έργα του Νόελ Γκρεγκ, στο Μικρό Εθνικό Θέατρο, Σκηνή «Ελένη Παπαδάκη».

Τη Δευτέρα 8 Μαΐου ξεναγήθηκαν στο ΚΠΙΣΝ, στην εικαστική εγκατάσταση της αφρικανικής καλλιτεχνικής κολεκτίβας NEST, “Return to Sender”, στην Εθνική Λυρική Σκηνή και στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος.

Ακολουθήσε επίσκεψη στους χώρους του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, όπου οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου χάρισαν για άλλη μια φορά μια αξέχαστη ξενάγηση στα παιδιά!

Ευχαριστούμε το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και την Εθνική Λυρική Σκηνή για τη φιλοξενία τους και τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών για την υποστήριξή του!

__________

Ιδρυτικός δωρητής των Φ&Υ ΚΠΙΣΝ είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ)

 


Η εκδρομή του Γενικού Λυκείου Δεσκάτης Γρεβενών πραγματοποίηθηκε
χάρη στην ευγενική Δωρεά του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.

Γίνε Φίλος και Υποστηρικτής σήμερα!

Σε συνεργασία με:
  • ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ
  • ΕΘΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
  • ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ