Μαρία Ανδρεαδάκη

Maria_1Η Μαρία Ανδρεαδάκη σπούδασε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου αποφοίτησε το 2008. Είναι κάτοχος Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στο Αστικό Δίκαιο και υποψήφια Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Goethe της Φρανκφούρτης με ειδίκευση στο Χρηματοοικονομικό Δίκαιο και τα Οικονομικά.

Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών με σημαντική εργασιακή εμπειρία στους ευρύτερους κλάδους του αστικού και εμπορικού δικαίου.

Στο παρελθόν συνεργάστηκε με τη δικηγορική εταιρεία Your Legal Partners, όπου ασχολήθηκε με την παροχή νομικής υποστήριξης σε πιστωτικά ιδρύματα, επιχειρήσεις του ενεργειακού τομέα και λοιπούς εταιρικούς πελάτες, καθώς και με το χειρισμό αντιδικιών, μεταξύ των οποίων και διεθνών εμπορικών διαιτησιών στους τομείς του τραπεζικού, εμπορικού και ενεργειακού δικαίου.

Έχει επίσης εργαστεί στην εταιρεία PricewaterhouseCoopers της Γερμανίας και ειδικότερα στο Φορολογικό και Νομικό Τμήμα, με αντικείμενο την παροχή συμβουλευτικής υποστήριξης σε διεθνείς επιχειρήσεις του χρηματοπιστωτικού τομέα.

Σήμερα ασκεί δικηγορία στην Αθήνα και παρέχει νομικές συμβουλές στην ομάδα των Φ&Υ ΚΠΙΣΝ.

 

Γίνε Φίλος και Υποστηρικτής σήμερα!

Σε συνεργασία με:
  • ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ
  • ΕΘΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
  • ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ