Άννα Πουσκούρη-Reiche

Pouskouri-AnnaΗ Άννα Πουσκούρη-Reiche ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία το 1979 στη Bayersiche Vereinsbank AG στο Μόναχο. Κατά τη διάρκεια της καριέρας της, κατείχε πολυάριθμες θέσεις στο Μόναχο και την Αθήνα.

Επέστρεψε μόνιμα στην Ελλάδα το 1996 με στόχο την επέκταση των εργασιών της Τράπεζας στους τομείς της χρηματοδότησης επιχειρήσεων, μεγάλων έργων (ΔΑΑ, Αττική οδός κ.α.), της ναυτιλίας, των συμβουλευτικών υπηρεσιών. Ολοκλήρωσε την καριέρα της στην Τράπεζα ως Διευθύνουσα Σύμβουλος, επικεφαλής Επιχειρηματικής και Επενδυτικής Τραπεζικής για τη Νότια Ευρώπη. Τα τελευταία χρόνια παρείχε συμβουλευτικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Διετέλεσε μέλος πολλών διοικητικών συμβουλίων και επιτροπών μη κερδοσκοπικών φορέων. Από το 2004 έως το 2009 υπήρξε μέλος της Ελληνικής Συμβουλευτικής Επιτροπής του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Στα πλαίσια των εργασιών της επιτροπής, η ενασχόλησή της με το σχεδιασμό του ΚΠΙΣΝ ως κορυφαίου έργου Πολιτισμού διεθνώς, την ώθησαν στην ίδρυση των μη κερδοσκοπικών οργανισμών Freunde und Foerderer des SNFCC στο Μόναχο (2014) και Φίλοι και Υποστηρικτές ΚΠΙΣΝ (2015) στην Αθήνα.

Σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο του Μονάχου και Περιφερειακό Σχεδιασμό στο Πολυτεχνείο της ίδιας πόλης. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά.

Γίνε Φίλος και Υποστηρικτής σήμερα!

Σε συνεργασία με:
  • ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ
  • ΕΘΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
  • ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ