Προς-δεθείτε στο ΚΠΙΣΝ: Γυμνάσιο-Λύκειο Λαιμού Πρεσπών, Δεκέμβριος 2023

Για τους Φίλους & Υποστηρικτές Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ( Φ&Υ ΚΠΙΣΝ) το 2023 τελείωσε με τον πιο χαρούμενο και αισιόδοξο τρόπο: 24 μαθητές και μαθήτριες από τη περιοχή Λαιμού Πρεσπών επισκέφτηκαν  την  Πέμπτη 21 και την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου το γιορτινό ΚΠΙΣΝ, ξεναγήθηκαν στους χώρους του και παρακολούθησαν Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, εκθέσεις και παράσταση στην Εθνική Λυρική Σκηνή.

Υποδεχτήκαμε με πολύ μεγάλη χαρά στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) τα παιδιά του Γυμνασίου και Λυκείου Λαιμού Πρεσπών, στο πλαίσιο του “Προς-Δεθείτε στο ΚΠΙΣΝ”, ένα πρόγραμμα που σχεδιάζουν και υλοποιούν οι Φ&Υ ΚΠΙΣΝ.

Οι μαθητές μαζί με τους συνοδούς τους έφτασαν στο ΚΠΙΣΝ το πρωί της Πέμπτης και ξεναγήθηκαν στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος, στην έκθεση “Unboxing Κάλλας”, στην Εθνική Λυρική Σκηνή καθώς και στο Φ&Υ ΚΠΙΣΝ.

Αργότερα, το βράδυ της ίδιας μέρας, παρακολούθησαν το μιούζικαλ “Into the Woods” σε μουσική και στίχους του Στήβεν Σόντχαϊμ και κείμενο του Τζέιμς Λαπάιν στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Την Παρασκευή επισκέφθηκαν τη Βουλή των Ελλήνων και ακολούθησε ξενάγηση στους χώρους του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, το οποίο υποστηρίζει με τη Δωρεά του το πρόγραμμα «Προς-Δεθείτε στο ΚΠΙΣΝ»

 

Video με το χρονικό της εκδρομής και τις ευχαριστίες των μαθητών και των μαθητριών από το Λαιμό Πρεσπών


Η εκδρομή του Γυμνασίου-Λυκείου Λαιμού Πρεσπών πραγματοποίηθηκε
χάρη στην ευγενική Δωρεά του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.

Γίνε Φίλος και Υποστηρικτής σήμερα!

Σε συνεργασία με:
  • ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ
  • ΕΘΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
  • ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ