Βασίλης Χρυσικάκης

Chryssikakis-VassiliosΟ Βασίλης Χρυσικάκης γεννήθηκε στη Δράμα. Σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Association of Certified and Chartered Accountants στο Λονδίνο ενώ και έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σχετικά με Advanced Accounting, Advanced Auditing, Management, Statistical sampling.

Ξεκίνησε την καριέρα του το 1972 από την εταιρία Hertz Hellas, ως προϊστάμενος λογιστηρίου. Από το 1974 μέχρι το 1982, εργάστηκε ως ορκωτός ελεγκτής στην εταιρία Arthur Young Company, όντας υπεύθυνος για τον έλεγχο και την οργάνωση πολλών εταιριών όπως ΤΙΤΑΝ S.A., SHELL S.A., AMERICAN EXPRESS, PHILIPS S.A., CITIBANK, INVESTMENT BANK, COMMERCIAL BANK OF GREECE κ.ά. Το 1982 ανέλαβε ως Οικονομικός Διευθυντής στην εταιρία Cooper S.A. Από το 1984 έως το 1989 υπήρξε ανώτατο στέλεχος (Director of Finance and Auditing) στην εταιρία ADAX S.A. έχοντας τον έλεγχο και την οργάνωση όλων των θυγατρικών εταιριών της Εμπορικής Τράπεζας (Ιονική Τράπεζα, Τράπεζα Αττικής, Ναυπηγεία Ελευσίνας κ.ά.).

Το 1989 ανέλαβε ως Οικονομικός Διευθυντής και Διευθυντής Διοικητικών Υπηρεσιών της Bayerische Vereinsbank AG στην Αθήνα. Από το 2001, ανέλαβε Διευθυντής όλων των εσωτερικών υπηρεσιών (Οικονομική Διεύθυνση, Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού, Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών, Τμήμα Εισαγωγών-Εξαγωγών, Τμήμα Μηχανογράφησης, Τμήμα Χειρογράφων) της HypoVereinsbank, ενώ παρέμεινε στη θέση του και μετά την εξαγορά της Τράπεζας από τον Όμιλο UniCredit, έως τον Νοέμβριο του 2011. Από τον Νοέμβριο του 2011 έως σήμερα παρέχει τις υπηρεσίες του ως Οικονομικός και Φορολογικός Σύμβουλος.

Γίνε Φίλος και Υποστηρικτής σήμερα!

Σε συνεργασία με:
  • ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ
  • ΕΘΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
  • ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ