Έκθεση Εφήβων Φωτογράφων: «Ο Άνθρωπος και το Περιβάλλον»

01 έως 31 Ιουλίου 2022

Διοργανωτής: ΚΠΙΣΝ

Το Athens Photo World συνεχίζοντας το επιτυχημένο εγχείρημα των ετών 2019 και 2021, οργανώνει και φέτος ένα εργαστήριo εφήβων μαθητών από όλα τα σχολεία της Ελλάδας με αγάπη για τη φωτογραφία, που θα δηλώσουν συμμετοχή.

Κεντρική ιδέα και τίτλος της έκθεσης είναι Ο Άνθρωπος και το Περιβάλλον. Στόχος της πρωτοβουλίας αυτήςείναι η ενθάρρυνση των εφήβων προκειμένου να αποκτήσουν στενότερη σχέση με το περιβάλλον γύρω τους, τοποθετώντας το στο επίκεντρο της προσωπικής έκφρασης και της εξωτερίκευσης των σκέψεων και των συναισθημάτων τους. Στο ίδιο πλαίσιο η χρήση των κινητών  τηλεφώνων τους αποκτά ευρύτερη διάσταση, πέραν του γνωστού τους μέσου επικοινωνίας και ψυχαγωγίας.

Οι συμμετοχές θα επιλεγούν από την επιμελήτρια του εγχειρήματος και τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του APW. Η έκθεση θα έχει ταυτόχρονη παρουσία σε τέσσερα σημεία της πόλης, που αντιστοιχούν στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα. Η Περίμετρος του ΚΠΙΣΝ θα είναι το Νότιο σημείο της πόλης που θα φιλοξενήσει τα έργα των εφήβων των γύρω περιοχών.

01 Ιουλίου – 31 Ιουλίου 2022 

Περίμετρος ΚΠΙΣΝ

https://www.snfcc.org/APWTeenagePhotographersΓια περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ:

Γίνε Φίλος και Υποστηρικτής σήμερα!

Σε συνεργασία με:
  • ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ
  • ΕΘΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
  • ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ