«Ένα προς ένα»: Πρόγραμμα αγοράς εισιτηρίων για παιδιά και νέους σε παραστάσεις της ΕΛΣ με 2€ | ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ 2019/20

credits: Ανδρέας Σιμόπουλος

credits: Ανδρέας Σιμόπουλος

Με το πρόγραμμα «Ένα προς Ένα» οι Φίλοι και Υποστηρικτές ΚΠΙΣΝ (Φ&Υ ΚΠΙΣΝ) σε συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή (ΕΛΣ) στοχεύουν στη δημιουργία ευκαιριών και κινήτρων, ούτως ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε παιδιά και νέους να έχουν πρόσβαση στις εκδηλώσεις της ΕΛΣ με πολύ χαμηλό κόστος.

Πιο συγκεκριμένα, με την αγορά ενός εισιτηρίου παράστασης της ΕΛΣ, θα δίνεται η δυνατότητα απόκτησης ενός ακόμα εισιτηρίου στην τιμή των 2€ για παιδιά και νέους ηλικίας από 6 έως 18 ετών. Το πρόγραμμα θα ισχύει για παραστάσεις της ΕΛΣ που απευθύνονται σε ενήλικες, έτσι ώστε να εισάγει τους νέους σε θεάματα που δεν θα επέλεγαν υπό άλλες συνθήκες.

Οι Φ&Υ ΚΠΙΣΝ, σε συνεργασία με την ΕΛΣ, για δεύτερη συνεχή σεζόν θα εφαρμόσουν το πρόγραμμα «Ένα προς Ένα» στις ακόλουθες παραγωγές:

Η προσφορά ισχύει για εισιτήρια στις Ζώνες 4 (Μωβ), 5 (Πορτοκαλί) και 6 (Ροζ).

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια της προσφοράς από τα ταμεία της ΕΛΣ στο ΚΠΙΣΝ καθώς και τηλεφωνικά από την ΕΛΣ με χρέωση κάρτας.

Η προσφορά θα ισχύει μέχρι την εξάντληση του αποθέματος των εισιτηρίων.

Με το πρόγραμμα «Ένα προς Ένα» οι Φίλοι και Υποστηρικτές ΚΠΙΣΝ στοχεύουν στη δημιουργία ευκαιριών και κινήτρων για παιδιά και νέους έτσι ώστε να συμμετέχουν με χαμηλό κόστος στις εκδηλώσεις της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Αναγνωρίζοντας την οικονομική δυσκολία που αντιμετωπίζει η ελληνική οικογένεια στην επιθυμία της να συμμετάσχει σε πολιτιστικά θεάματα, το πρόγραμμα «Ένα προς Ένα» θα δημιουργήσει τη δυνατότητα σε ένα νέο κοινό να γνωρίσει σημαντικές παραγωγές του Λυρικού Θεάτρου και να το τοποθετήσει στην κορυφή των επιλογών ψυχαγωγίας του.

 


Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε και υλοποιείται από τους Φ&Υ ΚΠΙΣΝ
και πραγματοποιείται με την ευγενική Δωρεά των εταιρειών:

Alpha Bulkers Shipmanagement Inc.

 

 

 

Γίνε Φίλος και Υποστηρικτής σήμερα!

Σε συνεργασία με:
  • ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ
  • ΕΘΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
  • ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ