«Ένα προς ένα»: Πρόγραμμα αγοράς εισιτηρίων για νέους σε παραστάσεις της ΕΛΣ με 2€

credits: ΚΠΙΣΝ-Nikos Karanikolas

Με το πρόγραμμα «Ένα προς Ένα» οι Φίλοι και Υποστηρικτές ΚΠΙΣΝ (Φ&Υ ΚΠΙΣΝ) σε συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή (ΕΛΣ) στοχεύουν στη δημιουργία ευκαιριών και κινήτρων, ούτως ώστε να δοθεί η δυνατότητα στους νέους να έχουν πρόσβαση στις εκδηλώσεις της ΕΛΣ με πολύ χαμηλό κόστος.

Πιο συγκεκριμένα, με την αγορά ενός εισιτηρίου παράστασης της ΕΛΣ, θα δίνεται η δυνατότητα απόκτησης ενός ακόμα εισιτηρίου στην τιμή των 2€ για νέους ηλικίας από 7 έως 17 ετών. Το πρόγραμμα θα ισχύει για παραστάσεις της ΕΛΣ που απευθύνονται σε ενήλικες, έτσι ώστε να τους εισάγει σε θεάματα που δεν θα επέλεγαν υπό άλλες συνθήκες.

Οι Φ&Υ ΚΠΙΣΝ, σε συνεργασία με την ΕΛΣ, έχουν επιλέξει για την πρώτη εφαρμογή του προγράμματος «Ένα προς Ένα» την παραγωγή «Από τη Ρωσία με αγάπη» (Ι. Στραβίνσκι) που θα παρουσιαστεί στην Κεντρική Σκηνή της ΕΛΣ τον Απρίλιο του 2019. Στην παράσταση της 19ης Απριλίου 2019 θα διατεθούν μέσω του προγράμματος 100 εισιτήρια (4ης ζώνης): 50 εισιτήρια με αρχική τιμή αγοράς 30€ και 50 εισιτήρια στην τιμή των 2€.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια μόνο από τα ταμεία της ΕΛΣ στο ΚΠΙΣΝ. Η προσφορά θα ισχύει μέχρι την εξάντληση του αποθέματος των εισιτηρίων και θα λήξει στις 8 Απριλίου 2019.

Αναγνωρίζοντας την οικονομική δυσκολία που αντιμετωπίζει η ελληνική οικογένεια στην επιθυμία της να συμμετάσχει σε πολιτιστικά θεάματα, το πρόγραμμα «Ένα προς Ένα» θα ανοίξει τις πόρτες σε νέο κοινό που, γνωρίζοντας καλύτερα το Λυρικό Θέατρο, θα το τοποθετήσει στην κορυφή των επιλογών ψυχαγωγίας του.

Πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα για την παράσταση «Από τη Ρωσία με αγάπη».

facebook: https://www.facebook.com/FriendsofSNFCC/posts/2234869043423692


Το πρόγραμμα υλοποιείται με την ευγενική χορηγία της Alpha Bulkers Shipmanagement Inc.

Γίνε Φίλος και Υποστηρικτής σήμερα!

Σε συνεργασία με:
  • ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ
  • ΕΘΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
  • ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ